AJÁNLAT
4x4 túra shop
hunter vadkamera
vadászfelszerelés huntland
faragott trófeaalátétek
belfoldivadaszat.hu
Láttad már?
Tartalom
Bejelentkezés
Magyar Vadász

vadászokVADÁSZOK:
- regisztrált felhasználó:
 20323
- utolsóként regisztrált:
 Bernáth Zoltán

ajánlóAjánld a portált

meghívóHívj meg másokat

hirdetésfeladás

VADÁSZ WEBÁRUHÁZAK:

Trófeaalátét webáruház

Webáruház nyitása

Kiemelt üzleti hirdetők
4x4 túra shop vadkamerák vadász, vadászat, trófeaalátét vadász, vadászat, vadászbútor vadász, vadászat, webáruház vadász, vadászat, Vadászbolt, molnár vadászbolt bundik termékek
AJÁNLOTT PORTÁLOK
Felhasználási feltételek

Tisztelt leendő Felhasználó!

 

Kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználási feltételeket, mielőtt regisztrál a portálon, illetve igénybe veszi a portálon található regisztrációhoz kötött szolgáltatásokat.

 

Felhasználói fiók létrehozása

Felhasználói fiók létrehozása INGYENES. Felhasználói fiók létrehozását követően használható a portál minden olyan szolgáltatása, amely csak felhasználói fiókból érhető el. Felhasználói fiók létrehozásánál a felhasználói név minden esetben egyedi. A fiókban név mezőben megadott név domain név, weboldal cím, e-mail cím nem lehet. Fiókban névként vállalkozás, üzlet, cég, alapítvány, egyesület neve abban az esetben szerepelhet, ha a felhasználó a portálon üzleti célú felhasználóként/hirdetőként kíván szerepelni.

A regisztrált felhasználó tudomásul veszi és engedélyezi a felhasználói fiókjában megadott e-mail címre a magyarvadasz.hu portál rendszerüzeneteit, így például: adminisztrátori értesítések, lejáró hirdetésekre figyelmeztető üzenetek, saját adatlapról érkező üzenetek, portállal kapcsolatos hírek és reklámok, kiküldött hirdetések ajánlása, fejlesztésekről szóló üzenetek.

 

Hírlevél szolgáltatás

 

Hírlevél szolgáltatást csak felhasználói fiókkal rendelkező felhasználók vehetik igénybe.

A portálon a felhasználói fiókban a hirlevél szolgáltatás kijelölésével igényelhető a MagyarVadasz.hu portál hírlevele.

FIGYELEM! Kizárólag a portállal kapcsolatos hírlevél! Nem küldünk hírlevélnek álcázott vadászat témájú bulvár híreket, vagy reklámszemetet!

Hírlevél szolgáltatásról a későbbiekben bármikor leiratkozhat, ha a felhasználói fiókjában megszünteti a "hírlevél kijelölést".

 

Felhasználói fiók törlése

 

 • Felhasználói fiók törlését külön kérésre végezzük el. Amennyiben Ön megszeretné szüntetni a felhasználói fiókját, úgy az "Ügyfélszolgálat" oldalról küldjön részünkre egy kérést a fiók megszűntetéséhez. Fiók megszüntetéséhéz a felhasználói név és a felhasználói fiókhoz tartozó e-mail cím megadása szükséges. A felhasználói fiók törlésével a felhasználói fiókhoz tartozó tartalmak is trölésre kerülnek a portálról.

 

Vadász apróhírdetés feladása

 

A MagyarVadasz.hu portálon "vadász apróhirdetést" feltöltő hirdető, tudomásul veszi, és egyben elfogadja az alábbi hirdetési feltételeket:

 • A MagyarVadasz.hu portálon elhelyezett "vadász apróhirdetések" tartalmáért, helyességéért, kizárólag a hirdetés feladóját terheli a felelősség, így a MagyarVadasz.hu üzemeltetője és tulajdonosa semmi nemű felelősséget nem vállal és nem is vonható felelősségre.
 • Bármely más fél megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, valamint bárminemű jogsértésért ideértve a szellemi tulajdonjogokat is a MagyarVadasz.hu portál üzemeltetője felelősséggel nem tartozik.
 • A jó ízlést sértő, trágár és az oldal tartalmának nem megfelelő "vadász apróhirdetések" elhelyezése nem engedélyezett az oldalon, emellett a félrevezető, többszörösen feladott és megismételt, hirdetések sem megengedettek, így azokat a portál üzemeltetője bármikor indokolás nélkül, törölheti, módosíthatja.
 • A "vadász apróhirdetések"  szolgáltatás használatával a hirdetés feladója által egy harmadik személynek okozott károkozás, illetve a feladott hirdetéssel összefüggően megvalósított bűncselekmény esetén a MagyarVadasz.hu portál üzemeltetője minden tőle elvárható segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása és felelősségre vonása céljából.
 • A szolgáltatás esetleges megszűnése, időszakos kimaradása vagy a rendszer működésbeli problémái esetén az ingyenesen megjelentetett hirdetésekkel kapcsolatban semminemű anyagi felelőséggel nem tartozik a Magyarvadasz.hu hirdetési portál üzemeltetője és tulajdonosa, ez alól kivételt képeznek a fizetős szolgáltatások, amelyeknél a Reklamáció a megrendelési feltételekben leírtak szerint történik!
 • A hirdetés feladásakor a "Leírás" mezőbe kizárólag a hirdetett tételről szóló tájékoztató jellegű, részletes leírásnak van helye. Hirdetett tétel leirása weboldalra utalást, weboldal címet, e-mail címet, telefonszámot, hirdetés tartalmától eltérő más vállalkozást, más szolgáltatást nem tartalmazhat.
 • A hírdetéshez feltöltött kép, kizárólag a hírdetett termékről, vagy szolgáltatásról készült fotó lehet! A hirdetés tartalmától eltérő más vállalkozást, más szolgáltatást, más terméket, továbbá weboldalt reklámozó fotó a hírdetéssel együtt törlésre kerül, minden külön értesítés nélkül!
 • A hirdetések feltöltése, kezelése, aktíválása, hosszabbítása, törlése nem az üzemeltető feladata.
 • Magánhirdetés: Minden olyan hirdetés, amely nem üzleti célú és nem utal kereskedelmi tevékenységre.

Magánhirdetés feladása ingyenes szolgáltatása a portálnak!

Alap, magánhirdetés költsége:

- hirdetés feladás 90 napra: 0 Ft

- 5db fotó feltöltés: 0 Ft

- hirdetés korlátlanszámú módosítása: 0 Ft

- hirdetés hosszabbítás újabb 90 napra: 0 Ft

 

 • Üzleti célú hirdetés: Minden olyan hirdetés, amely kereskedelmi tevékenységre utal. Üzleti célú hirdetést magánszemély, cég, vállalkozás egyaránt közzé tehet. Az üzleti célú hirdetések közzététele fizetős szolgáltatás. A portál üzemeltetője fenntartja a jogot annak eldöntésére, hogy egy hirdetés üzletinek minősül-e. Üzleti célú hirdetés megjelenését az „üzleti célú hirdetés” szolgáltatás megrendelését követően, vagy „hirdetés kiemelés” szolgáltatás megrendelését követően engedélyezi a portál üzemeltetője. Egyéb esetekben a hirdetés törlésre kerül, előtte a hirdető értesítést kap e-mailben a felhasználói fiókjában megadott elektronikus levelezési címre.

Üzleti célú vadász apróhirdetés fizetős szolgáltatása a portálnak!

  Üzleti célú apróhirdetéssel kapcsolatosan a további lehetőségekről, árakról, kedvezményekről

  bövebb információ ITT olvasható.

 • Tiltott termékek és szolgáltatások hirdetése tilos!
 • Az Magyarvadasz.hu portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!

 

Vadász fotók feltöltése

 

A MagyarVadasz.hu portálon "vadász fotót" feltöltő felhasználó tudomásul veszi, és egyben elfogadja az alábbi feltételeket:

 • A MagyarVadasz.hu portálon elhelyezett "vadász fotók" tartalmáért, kizárólag a fotó feltöltőjét terheli a felelősség, így a MagyarVadasz.hu üzemeltetője és tulajdonosa semmi nemű felelősséget nem vállal és nem is vonható felelősségre.
 • Bármely más fél megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, valamint bárminemű jogsértésért ideértve a szellemi tulajdonjogokat is a MagyarVadasz.hu portál üzemeltetője felelősséggel nem tartozik
 • A jó ízlést sértő, trágár és az oldal tartalmának nem megfelelő "vadász fotók" elhelyezése nem engedélyezett az oldalon, emellett a félrevezető, többszörösen elhelyezett  "vadász fotók" adatlap feltöltése sem megengedett, így azokat a portál üzemeltetője bármikor indokolás nélkül, törölheti, módosíthatja.
 • Vállalkozást, más szolgáltatást és terméket, weboldalt reklámozó fotó a törlésre kerül, minden külön értesítés nélkül!
 • A szolgáltatás esetleges megszűnése, időszakos kimaradása vagy a rendszer működésbeli problémái esetén az ingyenesen szolgáltatásokkal kapcsolatosan semminemű anyagi felelőséggel nem tartozik a Magyarvadasz.hu hirdetési portál üzemeltetője és tulajdonosa.
 • A fotók feltöltése, kezelése, törlése nem az üzemeltető feladata.
 • Az Magyarvadasz.hu portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett fotókért!

 

Vadétel recept feltöltése

 

A MagyarVadasz.hu portálon "vadétel receptet" feltöltő felhasználó, tudomásul veszi, és egyben elfogadja az alábbi feltételeket:

 • A MagyarVadasz.hu portálon elhelyezett "vadétel recept" tartalmáért, helyességéért, kizárólag a feltöltő felhasználót terheli a felelősség, így a MagyarVadasz.hu üzemeltetője és tulajdonosa semmi nemű felelősséget nem vállal és nem is vonható felelősségre.
 • Bármely más fél megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, valamint bárminemű jogsértésért ideértve a szellemi tulajdonjogokat is a MagyarVadasz.hu portál üzemeltetője felelősséggel nem tartozik
 • A jó ízlést sértő, trágár és az oldal tartalmának nem megfelelő "vadétel recept" adatlap feltöltése nem engedélyezett az oldalon, emellett a félrevezető, többszörösen elhelyezett  "vadétel receptek" adatlap feltöltése sem megengedett, így azokat a portál üzemeltetője bármikor indokolás nélkül, törölheti, módosíthatja.
 • A "vadétel recepthez" feltöltött kép kizárólag az ételről készült fotó lehet! Vállalkozást, más szolgáltatást és terméket, weboldalt reklámozó fotó a "vadétel recepttel" együtt törlésre kerül, minden külön értesítés nélkül!
 • A szolgáltatás esetleges megszűnése, időszakos kimaradása vagy a rendszer működésbeli problémái esetén az ingyenesen szolgáltatásokkal kapcsolatosan semminemű anyagi felelőséggel nem tartozik a Magyarvadasz.hu hirdetési portál üzemeltetője és tulajdonosa.
 • A vadétel recept feltöltése, kezelése, törlése nem az üzemeltető feladata.
 • Az Magyarvadasz.hu portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett "vadétel recept" tartalmáért, illetve a hozzá feltöltött képért!

 

Vadász történet feltöltése

 

A MagyarVadasz.hu portálon "vadász történetet" feltöltő felhasználó, tudomásul veszi, és egyben elfogadja az alábbi feltételeket:

 • A MagyarVadasz.hu portálon elhelyezett "vadász történet" tartalmáért, helyességéért, kizárólag a feltöltő felhasználót terheli a felelősség, így a MagyarVadasz.hu üzemeltetője és tulajdonosa semmi nemű felelősséget nem vállal és nem is vonható felelősségre.
 • Bármely más fél megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, valamint bárminemű jogsértésért ideértve a szellemi tulajdonjogokat is a MagyarVadasz.hu portál üzemeltetője felelősséggel nem tartozik
 • A jó ízlést sértő, trágár és az oldal tartalmának nem megfelelő "vadász történet" elhelyezése nem engedélyezett az oldalon, emellett a félrevezető, többszörösen elhelyezett "vadász történet" adatlap feltöltése sem megengedett, így azokat a portál üzemeltetője bármikor indokolás nélkül, törölheti, módosíthatja.
 • A "vadász történet" feltöltött kép kizárólag a történethez tartozó fotó lehet! Vállalkozást, más szolgáltatást és terméket, weboldalt reklámozó fotó a "vadász történettel" együtt törlésre kerül, minden külön értesítés nélkül!
 • A szolgáltatás esetleges megszűnése, időszakos kimaradása vagy a rendszer működésbeli problémái esetén az ingyenesen szolgáltatásokkal kapcsolatosan semminemű anyagi felelőséggel nem tartozik a Magyarvadasz.hu hirdetési portál üzemeltetője és tulajdonosa.
 • A vadásztörténet feltöltése, kezelése, törlése nem az üzemeltető feladata.
 • Az Magyarvadasz.hu portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett "vadász történet" tartalmáért, illetve a hozzá feltöltött képért!

 

Trófea feltöltése

 

A MagyarVadasz.hu portálon "trófea" adatlapot feltöltő felhasználó, tudomásul veszi, és egyben elfogadja az alábbi feltételeket:

 • A MagyarVadasz.hu portálon elhelyezett "trófea" adatlap tartalmáért, helyességéért, kizárólag a feltöltő felhasználót terheli a felelősség, így a MagyarVadasz.hu üzemeltetője és tulajdonosa semmi nemű felelősséget nem vállal és nem is vonható felelősségre.
 • Bármely más fél megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, valamint bárminemű jogsértésért ideértve a szellemi tulajdonjogokat is a MagyarVadasz.hu portál üzemeltetője felelősséggel nem tartozik
 • A jó ízlést sértő, trágár és az oldal tartalmának nem megfelelő "trófea" adatlap elhelyezése nem engedélyezett az oldalon, emellett a félrevezető, többszörösen elhelyezett "trófea" adatlap feltöltése sem megengedett, így azokat a portál üzemeltetője bármikor indokolás nélkül, törölheti, módosíthatja.
 • A "trófea" adatlaphoz feltöltött kép kizárólag a trófeáról készült fotó lehet! Vállalkozást, más szolgáltatást és terméket, weboldalt reklámozó fotó a "trófea" adatlappal együtt törlésre kerül, minden külön értesítés nélkül!
 • A szolgáltatás esetleges megszűnése, időszakos kimaradása vagy a rendszer működésbeli problémái esetén az ingyenesen szolgáltatásokkal kapcsolatosan semminemű anyagi felelőséggel nem tartozik a Magyarvadasz.hu hirdetési portál üzemeltetője és tulajdonosa.
 • A trófea adatlap feltöltése, kezelése nem az üzemeltető feladata.
 • Az Magyarvadasz.hu portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett "trófea" adatlapok tartalmáért, illetve a hozzá feltöltött képért!

 

Vadászhír beküldése

 

A MagyarVadasz.hu portálon "vadászhírek" oldalra híranyagot beküldő felhasználó, tudomásul veszi, és egyben elfogadja az alábbi feltételeket:

 • A MagyarVadasz.hu portálon elhelyezett "vadászhír" tartalmáért, helyességéért a MagyarVadasz.hu üzemeltetője és tulajdonosa semmi nemű felelősséget nem vállal és nem is vonható felelősségre.
 • Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött híranyag közül a jó ízlést sértő, trágár és az oldal tartalmának nem megfelelő "vadászhírek" elhelyezését elutasítsa minden külön indokolás nélkül.
 • A "vadászhírekhez" elfogadott kép, video, hanganyag kizárólag a hírhez kapcsolódó lehet.
 • A vadászhírek szerkesztését, feltöltését, módosítását az üzemeltető által megbízott szerkesztő végzi a beküldött híranyag alapján.

 

Felhasználó a saját tartalom (cikk, kép, videó, írás, hirdetés) az magyarvadasz.hu-ra történő feltöltésekor, vagy elküldésekor a felhasználói feltételek elfogadásával, egyúttal a tartalommal kapcsolatos minden további jogukról lemondanak, és azok tulajdonjogát átengedik a portál üzemeltetőjének. A portál üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a törvényileg és/vagy erkölcsileg megkérdőjelezhető és kifogásolható tartalmakat eltávolítsa, vagy azok megjelentetését megtagadja.

 

Köszönjük a figyelmet, MagyarVadasz.hu

 

(utoljára módosítva 2019.09.13.)

MENÜPONTOK

Főmenű:

Címlap

Regisztráció

Bejelentkezés

Hirdetés/adatlap feltöltés

Reklám lehetőségek

Ügyfélszolgálat


Információs menüpontok:

Felhasználási feltételek

Impresszum

Jogi nyilatkozat

Magyar Vadász portál használata

Portál ajánlása másoknak

TARTALOM:

Vadászapró

Vadász hírek

Vadászboltok

Vadásztársaságok

Vadászatszervezők

Vadászoknak ajánljuk

Vadászkutyák

Terepjáró kereskedők

Vadász fotók

Vadász történetek

Vadász trófeák

Vadétel receptek

Vadász InfoTár

Vadászat

Honlap ajánló

Tartalom feltöltése a portálra:

Vadászapró feladása

Vadászbolt feltöltése

Vadászatszervező feltöltése

Vadásztársaság feltöltése

Vadászoknak ajánljuk feltöltése

Vadászkutya tenyésztő feltöltése

Vadászat feltöltése

Terepjáró kereskedés feltöltése

Vadász hír beküldése

Vadász fotó feltöltése

Vadász történet feltöltése

Vadász trófea feltöltése

Vadétel recept feltöltése

Honlapod feltöltése

ÜZLETI HIRDETŐKNEK

Reklámoznál a vadászoknak?

Ingyenes és fizetős reklámlehetőségeket ajánlunk üzleti hirdetőknek, amelyeket kizárólag csak a magyarvadasz.hu kínál neked!
Nézd meg a reklám lehetőségeket, vagy lépj velünk kapcsolatba!


Reklám lehetőségek:

Banner reklám kihelyezés

Vadász apróhirdetés kiemelése

Üzleti célú hirdetés aktíválás

Reklám cikk megjelentetése

Vadász apróhirdetés kiküldése

Szponzorált link kihelyezés

Vadász webáruház bérlés

Vadászat katalógusba megjelenés

ÜZLETI HIRDETŐKNEK AJÁNLATKÉRÉS


PORTÁLRÓL

Magyarország legnépszerűbb és legnagyobb vadász portálja, a MagyarVadasz.hu.
A piaci és felhasználói igények alapján folyamatosan fejlesztett portálunkon a hét minden napján 0-24 órás ügyfélszolgálatot biztosítunk a látogatók, a felhasználók és az üzleti hirdetők részére.
Regisztrált felhasználók száma folyamatosan nő, jelenleg 20323 fő.

© 2007-2019 MagyarVadasz.hu | Felhasználási feltételek | Impresszum | Jogi nyilatkozat