Tartalom
Bejelentkezés
Magyar Vadász

vadászokVADÁSZOK:
- regisztrált felhasználó:
 19448
- utolsóként regisztrált:
 ványi lajos

ajánlóAjánld a portált

meghívóHívj meg másokat

hirdetésfeladás

VADÁSZ WEBÁRUHÁZAK:

Trófeaalátét webáruház

Webáruház nyitása

Kiemelt üzleti hirdetők
vadász, vadászat, trófeaalátét vadász, vadászat, vadászbolt vadász, vadászat, vadászbútor vadász, vadászat, webáruház vadász, vadászat, Vadászbolt
AJÁNLOTT PORTÁLOK
HÍREK - Minden ami fontos egy helyen!+ KÜLDJ HÍREKET

Az új kihívásokra is választ ad az innoLignum Sopron erdészeti kiállítás

közlemény | 2017-09-08. 11:04 | 6Xfotó

Szeptember 7-én, a Novomatic Aréna területén kilencedik alkalommal nyílt meg hazánk legjelentősebb erdészeti és faipari szakvására, az innoLignum Sopron rendezvénysorozat.

A szombat délutánig tartó program során számos szakmai konferencia, termékbemutató és erdészeti gép várja az érdeklődőket.

A rendezvény hivatalos megnyitó ünnepségén Prof. Dr. Faragó Sándor, a Soproni Egyetem rektora az innováció, az erdő és a fa között meglévő, erős kapcsolatra hívta fel a figyelmet, kiemelve, hogy akkor vonzó egy szakmai kiállítás, ha mindig valami előre mutatót tud adni a szakma számára. Köszöntőjében külön kiemelte, hogy nagyon fontos, hogy a hallgatók a rendezvényen első kézből kaphatnak információt a technológiai előrelépésekről, újításokról.

Az új kihívásokra új megoldásokkal kell válaszolni - hangsúlyozta Ugron Ákos Gábor állami földekért felelős helyettes-államtitkár az innoLignum Sopron megnyitóján. A szakmát a klímaváltozás és a munkaerőhiány is komoly próba elé állítja, előbbire többek között az erdőterületek növelése, az agrár-erdészeti rendszerek működtetése, valamint a megtermelt faanyag felhasználása lehet a válasz. Ugron Ákos Gábor külön kiemelte, hogy ebben a kihívásokkal teli környezetben különös jelentősége van a jól képzett mérnököknek, valamint az erdészeti, faipari szakma rangjának erősítésének.

Firtl Mátyás országgyűlési képviselő szerint az évről évre egyre színvonalasabb kiállítás az ország és a gazdaság erősödését bizonyítja. Beszédében kiemelte a Sopronban végzett hallgatók hűségét, ami erősíti a kiállítást, a hagyományokat és a várost is. Hangsúlyozta; a vállalkozóknak a siker érdekében naprakésznek kell lenniük, éppen ezért fejlett technológiákra van szükségük, amit a vásáron megtalálhatnak.

Dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere szerint nagyon fontos, hogy a vásáron megjelenjen az oktatás és a hallgatóság, hiszen a rendezvény során rengeteg információhoz juthatnak a jövő szakemberei. A kutatás, a fejlesztés, az innováció elengedhetetlen része a gazdasági növekedésnek. Itt új utakat, inspirációkat lehet találni – fogalmazott a polgármester, aki hozzátette; ezután is támogatni fogják az innoLignum Sopron rendezvényt, hiszen a vásár az egyetem és a város közötti együttműködés egyik legfontosabb pontja.

A megnyitó ünnepségen az innovációs díjat idén a Kiskorpád Gépker Bt., a vásárdíjat pedig a Forest Power Kft., a JG-Max Bt., valamint a 9 éve kiállító Holz&Metal Kft. vehette át. Sopron Megyei Jogú Város különdíját a Profil Motor Kft., míg a kamarai különdíjat a Kiss BVM Kft. kapta meg.

Az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat idén szeptember 7. és 9. között várja a látogatókat a Novomatic Arénában. A szervezők idén sem csak az erdőgazdálkodás és a faipar képviselőire gondoltak, hiszen szombat délutánig számos közönségprogramot is szerveznek kicsiknek és nagyoknak; óvodásoknak, iskolásoknak, egyetemistáknak és családoknak egyaránt. A 22 állami erdőgazdaság 120 négyzetméteres közös standján idén is megismerkedhetünk Magyarország vadfajaival, kirándulóhelyeivel, kóstolhatunk erdei termékeket, de az erdészek munkájába is betekintést nyerhetünk. A kiállítás szakmai részén a legújabb gépészeti technológiákkal, többek között a természetközeli erdőgazdálkodás eszközeivel ismerkedhetnek meg a látogatók.

Kapcsolódó galériában 6 db fotó. Nagyításhoz klikk a képre.


Címkék: innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár, innoLignum, Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár, Magyarország

Forrás: erdomezo.hu | Küldte: Gribek Dániel - erdomezo.hu

Oszd meg, ha érdekesnek találtad ezt a cikket:


megosztás e-mailben

megtekintve: 1204724 alkalom

Tisztelt Olvasó! Az itt megjelenő hírek nem feltétlenül tükrözik a magyarvadasz.hu portál szerkesztői véleményét. A kiegyensúlyozott tájékoztatást figyelembe véve igyekszünk a vadász és vadászat témával kapcsolatos minden megjelenő hírt közzé tenni. Az átvett tartalmakat változtatás nélkül vesszük át.

AJÁNLAT
vadászfelszerelés huntland
faragott trófeaalátétek
belfoldivadaszat.hu
Láttad már?

MENÜPONTOK

Főmenű:

Címlap

Regisztráció

Bejelentkezés

Hirdetés/adatlap feltöltés

Reklám lehetőségek

Ügyfélszolgálat


Információs menüpontok:

Felhasználási feltételek

Impresszum

Jogi nyilatkozat

Magyar Vadász portál használata

Portál ajánlása másoknak

TARTALOM:

Vadászapró

Vadász hírek

Vadászboltok

Vadásztársaságok

Vadászatszervezők

Vadászoknak ajánljuk

Vadászkutyák

Terepjáró kereskedők

Vadász fotók

Vadász történetek

Vadász trófeák

Vadétel receptek

Vadász InfoTár

Vadászat

Honlap ajánló

Tartalom feltöltése a portálra:

Vadászapró feladása

Vadászbolt feltöltése

Vadászatszervező feltöltése

Vadásztársaság feltöltése

Vadászoknak ajánljuk feltöltése

Vadászkutya tenyésztő feltöltése

Vadászat feltöltése

Terepjáró kereskedés feltöltése

Vadász hír beküldése

Vadász fotó feltöltése

Vadász történet feltöltése

Vadász trófea feltöltése

Vadétel recept feltöltése

Honlapod feltöltése

ÜZLETI HIRDETŐKNEK

PORTÁLRÓL

A portál 2007-es indulása óta, mára már Magyarország legátfogóbb és legfrissebb tartalommal megjelenő vadász portálja, a MagyarVadasz.hu.
A piaci és felhasználói igények alapján folyamatosan fejlesztett portálunkon a hét minden napján 0-24 órás ügyfélszolgálatot biztosítunk a látogatók, a felhasználók és az üzleti hirdetők részére.
Regisztrált felhasználók száma folyamatosan nő, jelenleg 19448 fő.


Reklámoznál a vadászoknak?

Ingyenes és fizetős reklámlehetőségeket ajánlunk üzleti hirdetőknek, amelyeket kizárólag csak a magyarvadasz.hu kínál neked!
Nézd meg a reklám lehetőségeket, vagy lépj velünk kapcsolatba!


Reklám lehetőségek:

Banner reklám kihelyezés

Vadász apróhirdetés kiemelése

Üzleti célú hirdetés aktíválás

Reklám cikk megjelentetése

Vadász apróhirdetés kiküldése

Szponzorált link kihelyezés

Vadász webáruház bérlés

Vadászat katalógusba megjelenés

ÜZLETI HIRDETŐKNEK AJÁNLATKÉRÉS

© 2007-2018 MagyarVadasz.hu | Felhasználási feltételek | Impresszum | Jogi nyilatkozat