Tartalom
Bejelentkezés
Magyar Vadász

vadászokVADÁSZOK:
- regisztrált felhasználó:
 19448
- utolsóként regisztrált:
 ványi lajos

ajánlóAjánld a portált

meghívóHívj meg másokat

hirdetésfeladás

VADÁSZ WEBÁRUHÁZAK:

Trófeaalátét webáruház

Webáruház nyitása

Kiemelt üzleti hirdetők
vadász, vadászat, trófeaalátét vadász, vadászat, vadászbolt vadász, vadászat, vadászbútor vadász, vadászat, webáruház vadász, vadászat, Vadászbolt
AJÁNLOTT PORTÁLOK
HÍREK - Minden ami fontos egy helyen!+ KÜLDJ HÍREKET

Szeptemberben újra erdészeti és faipari gépkiállítás Sopronban

program | 2017-08-10. 09:10 | 5Xfotó

Csúsztál már erdészeti drótkötélpályán? Láttál már óriási fakitermelő gépeket? Tudod, hogy mitől más egy mezőgazdasági és egy erdészeti traktor?

Láttál már veterán motorfűrészeket, amelyekkel évtizedekkel ezelőtt dolgoztak a favágók? Szeretnéd megkóstolni az erdő ízletes kincseit vagy utánozni a bőgő szarvasokat? Találkoznál a legjobb magyar sportfavágókkal? Ha igen, akkor látogass el a hazai erdészet és faipar fellegvárába, Sopronba, ahol az ország legnagyobb szakmai vására és rendezvénysorozata rád is vár!

Az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat idén szeptember 7. és 9. között várja a szakmai látogatókat a Novomatic Arénában. A szervezők azonban idén sem csak az erdőgazdálkodás és a faipar képviselőit várják, hiszen szombat estig számos közönségprogramot is szerveznek kicsiknek és nagyoknak; óvodásoknak, iskolásoknak, egyetemistáknak és családoknak egyaránt.

Sopron mindenkit vár!

A kiállítás szakmai részén az erdészek, fakitermelők és a faipar szereplői 2017-ben is a legújabb gépészeti technológiákkal – többek között a természetközeli erdőgazdálkodás eszközeivel - ismerkedhetnek meg. A rendezvénynek ezúttal külön súlyt ad, hogy folyamatosan beadhatók az erdészeti géptámogatás pályázatai, így akár Vidékfejleszti Program forrásainak minél jobb kihasználása érdekében is hasznos lehet ellátogatni Sopronba. Ahogy az elmúlt időszakban, úgy idén sem hiányozhatnak a világ élmezőnyébe tartozó márkák: többek között a John Deere, a Komatsu vagy éppen a Ponsse. De számos más gyártó is képviselteti magát a három nap alatt: nagy- és kisgépek, szerszámok és terepjárók mellett a fa feldolgozása és a tüzeléstechnika, a megújuló energiaforrások és kazánok is helyet kapnak a rendezvények.

„A tavalyi kiállítói számmal kalkulálunk, több új vállalat is bemutatja termékeit, ráadásul sokan jelezték, hogy színvonalas, saját építésű standdal készülnek a három napos programra” - közölték a szervezők.

2016-ban már a korábbinál jóval több és változatosabb közönségprogram várta a családokat, a szakmai és laikus látogatókat egyaránt, ami ezúttal sem lesz másképpen. Ráadásul ugyancsak tavaly tértek vissza az innoLignumra az állami erdőgazdaságok. A 22 erdészeti társaság 120 négyzetméteres közös standján idén is megismerkedhetünk Magyarország vadfajaival, kirándulóhelyeivel, kóstolhatunk erdei termékeket, de az erdészek munkájába is betekintést nyerhetünk.

Míg csütörtökön főként a szakma áll a középpontban, a hétvégére megszaporodnak a közönségprogramok. Lesz játszóház, a már hagyományos faesztergályos bemutató, drótkötélpálya a kiállítás fölött, amin bárki lecsúszhat, de a szabadtéren szebbnél-szebb szobrok készülnek majd fából, méghozzá láncfűrész segítségével.

Hazánk legjobb sportfavágói közül is többen ott lesznek a soproni Novomatic Arénánál, hiszen lesz STIHL Timbersports favágó bemutató is, az Erdő-Mező Online és Magazin pedig újra veterán láncfűrészekkel várja az érdeklődőket standján. Sőt, ezúttal a Forest Power Kft.-vel együttműködve az erdészeti hírportál harvester szimulátor versenyt is rendez az aréna területén.

Mindezek mellett az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat részeként több szakmai konferencia, előadás és bemutató is várja a szakmai látogatókat szeptember 7. és 9. között.

További információ:

E-mail: innolignumsopron@sopronholding.hu

Telefon: 99/514-514

www.innolignumsopron.hu

Kapcsolódó galériában 5 db fotó. Nagyításhoz klikk a képre.


Címkék: innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár, innoLignum, Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár , Magyarország

Forrás: erdomezo.hu | Küldte: Gribek Dániel - erdomezo.hu

Oszd meg, ha érdekesnek találtad ezt a cikket:


megosztás e-mailben

megtekintve: 1287124 alkalom

Tisztelt Olvasó! Az itt megjelenő hírek nem feltétlenül tükrözik a magyarvadasz.hu portál szerkesztői véleményét. A kiegyensúlyozott tájékoztatást figyelembe véve igyekszünk a vadász és vadászat témával kapcsolatos minden megjelenő hírt közzé tenni. Az átvett tartalmakat változtatás nélkül vesszük át.

AJÁNLAT
vadászfelszerelés huntland
faragott trófeaalátétek
belfoldivadaszat.hu
Láttad már?

MENÜPONTOK

Főmenű:

Címlap

Regisztráció

Bejelentkezés

Hirdetés/adatlap feltöltés

Reklám lehetőségek

Ügyfélszolgálat


Információs menüpontok:

Felhasználási feltételek

Impresszum

Jogi nyilatkozat

Magyar Vadász portál használata

Portál ajánlása másoknak

TARTALOM:

Vadászapró

Vadász hírek

Vadászboltok

Vadásztársaságok

Vadászatszervezők

Vadászoknak ajánljuk

Vadászkutyák

Terepjáró kereskedők

Vadász fotók

Vadász történetek

Vadász trófeák

Vadétel receptek

Vadász InfoTár

Vadászat

Honlap ajánló

Tartalom feltöltése a portálra:

Vadászapró feladása

Vadászbolt feltöltése

Vadászatszervező feltöltése

Vadásztársaság feltöltése

Vadászoknak ajánljuk feltöltése

Vadászkutya tenyésztő feltöltése

Vadászat feltöltése

Terepjáró kereskedés feltöltése

Vadász hír beküldése

Vadász fotó feltöltése

Vadász történet feltöltése

Vadász trófea feltöltése

Vadétel recept feltöltése

Honlapod feltöltése

ÜZLETI HIRDETŐKNEK

PORTÁLRÓL

A portál 2007-es indulása óta, mára már Magyarország legátfogóbb és legfrissebb tartalommal megjelenő vadász portálja, a MagyarVadasz.hu.
A piaci és felhasználói igények alapján folyamatosan fejlesztett portálunkon a hét minden napján 0-24 órás ügyfélszolgálatot biztosítunk a látogatók, a felhasználók és az üzleti hirdetők részére.
Regisztrált felhasználók száma folyamatosan nő, jelenleg 19448 fő.


Reklámoznál a vadászoknak?

Ingyenes és fizetős reklámlehetőségeket ajánlunk üzleti hirdetőknek, amelyeket kizárólag csak a magyarvadasz.hu kínál neked!
Nézd meg a reklám lehetőségeket, vagy lépj velünk kapcsolatba!


Reklám lehetőségek:

Banner reklám kihelyezés

Vadász apróhirdetés kiemelése

Üzleti célú hirdetés aktíválás

Reklám cikk megjelentetése

Vadász apróhirdetés kiküldése

Szponzorált link kihelyezés

Vadász webáruház bérlés

Vadászat katalógusba megjelenés

ÜZLETI HIRDETŐKNEK AJÁNLATKÉRÉS

© 2007-2018 MagyarVadasz.hu | Felhasználási feltételek | Impresszum | Jogi nyilatkozat