Tartalom
Bejelentkezés
Magyar Vadász

vadászokVADÁSZOK:
- regisztrált felhasználó:
 19505
- utolsóként regisztrált:
 Molnar Botond

ajánlóAjánld a portált

meghívóHívj meg másokat

hirdetésfeladás

VADÁSZ WEBÁRUHÁZAK:

Trófeaalátét webáruház

Webáruház nyitása

Kiemelt üzleti hirdetők
vadász, vadászat, trófeaalátét vadász, vadászat, vadászbolt vadász, vadászat, vadászbútor vadász, vadászat, webáruház vadász, vadászat, Vadászbolt
AJÁNLOTT PORTÁLOK
HÍREK - Minden ami fontos egy helyen!+ KÜLDJ HÍREKET

Új értékek várják a nemzeti parkok látogatóit

Új értékek várják a nemzeti parkok látogatóit

közlemény | 2017-06-07. 15:30

A környezet és természetvédelem, a jobb életminőség feltételeinek megteremtése a kormány és a Földművelésügyi Minisztérium számára kiemelten fontos, ezért is fordítunk egyre több forrást e célok megvalósítására. Jelentős ökoturisztikai helyszínek nemzeti parkjaink, amelyek a mostani uniós finanszírozási ciklusban – a korábbi 38 milliárd helyett - 60 milliárd forintot fordíthatnak fejlesztésekre – nyilatkozta a június 5-ei Környezetvédelmi világnap alkalmából az M1 Ma reggel és a Kossuth Rádió 180 perc című műsoraiban Fazekas Sándor.

A földművelésügyi miniszter elmondta: 2020-ig 2800 milliárd forintból gazdálkodhat a környezet-és természetvédelem, ez 500 milliárd forinttal haladja meg az előző európai uniós ciklusban az erre fordítható összeget. Ezt a pénzt a többi között energiatakarékos beruházásokra, az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére, szennyvíztisztító beruházásokra és a zöld ipar fejlesztésére tudják felhasználni, de jut belőle ökoturisztikai fejlesztésekre is. Nemzeti parkjainkban túrázó természetkedvelők már eddig is jelentős változásokat tapasztalhattak: látogatóközpontok létesültek, tanösvény-és élőhely-rekonstrukciók valósultak meg és ezek a beruházások a rendelkezésre álló mintegy 60 milliárd forintból az elkövetkező években tovább folytatódhatnak – sorolta a fejlesztések irányát Fazekas Sándor.

Az agrártárca vezetője a nemzeti parkok jelentős vonzerejeként említette a legkülönfélébb programokat, például a Tihanyi Levendula Fesztivált, a hortobágyi lovasprogramokat, a különböző madárvonulásokhoz kapcsolódó rendezvényeket, amelyek tavaly 1,6 millió látogatót csalogattak nemzeti parkjainkba.

A földművelésügyi miniszter a látogatói létszám további növelését remélve megemlítette, hogy jelenleg 158 gazda 600 terméke viselheti a Nemzeti Parki Termék Védjegyet, köztük élelmiszerek, más kézműves termékek és szolgáltatások. A termelői kör és a termékek száma folyamatosan bővül, hiszen a nemzeti parkok rendszeresen kiírják pályázataikat. Mint mondta, öt évvel ezelőtt, amikor ez a kezdeményezés útjára indult, úgy gondolták, hogy a nemzeti parkok területén gazdálkodók számára - miközben a természetvédelem érdekében korlátozásokkal kell megbirkózniuk - ismertséget és így jelentős előnyt jelent majd, ha az ott megtermelt javakat - például mézt, lekvárt, szalámit, kolbászt, sajtot, tökmagolajat, szörpöt, gyógynövényt, valamint más kézműves terméket - védjeggyel különböztethetnek meg. A védjegy a vásárlók számára garanciát jelent arra, hogy a termék, a szolgáltatás az adott régióból származik, környezetkímélő módon előállított, jó minőségű, az adott területhez közvetlenül kapcsolódik.

A nemzeti parki termékek megismertetésére, népszerűsítésére szolgál a Balaton-felvidékről két hónappal ezelőtt indult Nemzeti Parki Termék Védjegy körút, amely az ország mind a 10 nemzeti parkját érinti majd. A nemzeti parki termékek minőségi, de nem tömegtermékek, ezekkel főként a nemzeti parki látogatóközpontokban, vásárokon, piacokon találkozhatnak az érdeklődők.

 

FM Sajtóiroda

Címkék: Magyarország

Forrás: FM Sajtóiroda | Küldte: admin

Oszd meg, ha érdekesnek találtad ezt a cikket:


megosztás e-mailben

megtekintve: 1719020 alkalom

Az itt megjelenő hírek nem feltétlenül tükrözik a magyarvadasz.hu véleményét. A korrekt és kiegyensúlyozott tájékoztatást figyelembe véve igyekszünk a vadász és vadászat témával kapcsolatos minden megjelenő hírt közzé tenni. Cikkek átvátelénél minden esetben köteles a cikket átvevő és közzétevő feltüntetni a forrást (magyarvadasz.hu) a további és vagy eredeti forrás megjelölésével.

AJÁNLAT
vadászfelszerelés huntland
faragott trófeaalátétek
belfoldivadaszat.hu
Láttad már?

MENÜPONTOK

Főmenű:

Címlap

Regisztráció

Bejelentkezés

Hirdetés/adatlap feltöltés

Reklám lehetőségek

Ügyfélszolgálat


Információs menüpontok:

Felhasználási feltételek

Impresszum

Jogi nyilatkozat

Magyar Vadász portál használata

Portál ajánlása másoknak

TARTALOM:

Vadászapró

Vadász hírek

Vadászboltok

Vadásztársaságok

Vadászatszervezők

Vadászoknak ajánljuk

Vadászkutyák

Terepjáró kereskedők

Vadász fotók

Vadász történetek

Vadász trófeák

Vadétel receptek

Vadász InfoTár

Vadászat

Honlap ajánló

Tartalom feltöltése a portálra:

Vadászapró feladása

Vadászbolt feltöltése

Vadászatszervező feltöltése

Vadásztársaság feltöltése

Vadászoknak ajánljuk feltöltése

Vadászkutya tenyésztő feltöltése

Vadászat feltöltése

Terepjáró kereskedés feltöltése

Vadász hír beküldése

Vadász fotó feltöltése

Vadász történet feltöltése

Vadász trófea feltöltése

Vadétel recept feltöltése

Honlapod feltöltése

ÜZLETI HIRDETŐKNEK

PORTÁLRÓL

A portál 2007-es indulása óta, mára már Magyarország legátfogóbb és legfrissebb tartalommal megjelenő vadász portálja, a MagyarVadasz.hu.
A piaci és felhasználói igények alapján folyamatosan fejlesztett portálunkon a hét minden napján 0-24 órás ügyfélszolgálatot biztosítunk a látogatók, a felhasználók és az üzleti hirdetők részére.
Regisztrált felhasználók száma folyamatosan nő, jelenleg 19505 fő.


Reklámoznál a vadászoknak?

Ingyenes és fizetős reklámlehetőségeket ajánlunk üzleti hirdetőknek, amelyeket kizárólag csak a magyarvadasz.hu kínál neked!
Nézd meg a reklám lehetőségeket, vagy lépj velünk kapcsolatba!


Reklám lehetőségek:

Banner reklám kihelyezés

Vadász apróhirdetés kiemelése

Üzleti célú hirdetés aktíválás

Reklám cikk megjelentetése

Vadász apróhirdetés kiküldése

Szponzorált link kihelyezés

Vadász webáruház bérlés

Vadászat katalógusba megjelenés

ÜZLETI HIRDETŐKNEK AJÁNLATKÉRÉS

© 2007-2018 MagyarVadasz.hu | Felhasználási feltételek | Impresszum | Jogi nyilatkozat