Tartalom
Bejelentkezés
Magyar Vadász

vadászokVADÁSZOK:
- regisztrált felhasználó:
 19396
- utolsóként regisztrált:
 libby

ajánlóAjánld a portált

meghívóHívj meg másokat

hirdetésfeladás

VADÁSZ WEBÁRUHÁZAK:

Trófeaalátét webáruház

Webáruház nyitása

Kiemelt üzleti hirdetők
vadász, vadászat, trófeaalátét vadász, vadászat, vadászbolt vadász, vadászat, vadászbútor vadász, vadászat, webáruház vadász, vadászat, Vadászbolt
AJÁNLOTT PORTÁLOK
HÍREK - Minden ami fontos egy helyen!+ KÜLDJ HÍREKET

Magyar díjeső az Európai Hulladékcsökkentési Hét eredményhirdetésén – a végegyházi Barangoló Közhasznú Egyesület Európa legjobbjai között!

Magyar díjeső az Európai Hulladékcsökkentési Hét eredményhirdetésén – a végegyházi Barangoló Közhasznú Egyesület Európa legjobbjai között!

közlemény | 2017-05-19. 19:25

2017. május 18-án Barcelonában adták át a tavalyi Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobbjainak járó elismeréseket. A csatlakozó önkéntesek megvalósított helyi kezdeményezéseikkel, akcióikkal nemcsak a keletkezett hulladékmennyiség csökkentéséhez járulnak hozzá, hanem nemzetközi porondon is megmérettetik magukat.

A kezdeményezés koordinátorai – Magyarország esetében a Földművelésügyi Minisztérium – minden évben kiválasztják azokat a legjobb hazai hulladékcsökkentést szolgáló akciókat, melyek közül egy nemzetközi, elismert szakemberekből álló öttagú zsűri választja ki a legkiemelkedőbb ötleteket, gyakorlatokat.

A Héthez 6 kategóriában lehet csatlakozni - oktatási intézmény; államigazgatási szerv, hatóság; gazdálkodó, ipari szervezet; egyesület, civil szervezet; egyéb szervezet - , így e 6 kategóriában hirdetnek nyertest.

Idén két magyarországi szervezetért is drukkolhattunk, akik bekerültek az elődöntősök közé. A Barangoló Közhasznú Egyesület „Nulla hulladék” programsorozata és a PontVelem Program mögött álló csapat a helyszínen izgulta végig az eredményhirdetés pillanatait.

A nemzetközi elismerést Egyesület, civil szervezet kategóriában a Békés megyei Végegyháza Barangoló Közhasznú Egyesületének elnöke, Horváth Csilla Judit vehette át a legnagyobb európai környezetvédelemmel foglalkozó civil szövetség, az Európai Környezetvédelmi Iroda hulladékgazdálkodással foglalkozó szakemberétől, Piotr Barczaktól, aki méltatta a lelkes kis csapatot, amely képes volt az egész települést a közös cél érdekében megmozgatni.

Az Egyesület által megvalósított - több lépésből álló komplex - program példaértékű lehet a kistelepülések közösségei számára is. A megvalósított program hozzájárult a lakosok közösségének környezeti szempontú szemlélet- és életmódváltásához, a civil kerekasztal beszélgetéstől, az elektronikai hulladékgyűjtésen át, egészen a családokat, gyermekeket megcélzó, a hulladék keletkezésének megelőzését hangsúlyozó játékos, cselekedtető foglalkozásokig.

Szintén magyar nyertese van az Európai Hulladékcsökkentési Hét brüsszeli szervezője által kiírt nemzetközi fotópályázatnak, ugyanis a hulladékcsökkentési jó gyakorlatok kategóriában: a hódmezővásárhelyi Szabadság téri óvoda Klímanócskái érték el az első helyezést.

Magyarország 2012 óta minden évben csatlakozik az Európai Hulladékcsökkentési Héthez, mely idén 2017. november 18-26. között zajlik majd. Már most lehet ötletelni a megvalósítandó saját akciókon, hogy a jövő évi Európai Hulladékcsökkentési Díj gálán – akár több kategóriában is – ismét a magyar díjazottak sikerének örülhessünk.

 

FM Sajtóiroda

Címkék: FM Sajtóiroda, Magyarország

Forrás: FM Sajtóiroda | Küldte: admin

Oszd meg, ha érdekesnek találtad ezt a cikket:


megosztás e-mailben

megtekintve: 1416262 alkalom

Tisztelt Olvasó! Az itt megjelenő hírek nem feltétlenül tükrözik a magyarvadasz.hu portál szerkesztői véleményét. A kiegyensúlyozott tájékoztatást figyelembe véve igyekszünk a vadász és vadászat témával kapcsolatos minden megjelenő hírt közzé tenni. Az átvett tartalmakat változtatás nélkül vesszük át.

AJÁNLAT
vadászfelszerelés huntland
faragott trófeaalátétek
belfoldivadaszat.hu
Láttad már?

MENÜPONTOK

Főmenű:

Címlap

Regisztráció

Bejelentkezés

Hirdetés/adatlap feltöltés

Reklám lehetőségek

Ügyfélszolgálat


Információs menüpontok:

Felhasználási feltételek

Impresszum

Jogi nyilatkozat

Magyar Vadász portál használata

Portál ajánlása másoknak

TARTALOM:

Vadászapró

Vadász hírek

Vadászboltok

Vadásztársaságok

Vadászatszervezők

Vadászoknak ajánljuk

Vadászkutyák

Terepjáró kereskedők

Vadász fotók

Vadász történetek

Vadász trófeák

Vadétel receptek

Vadász InfoTár

Vadászat

Honlap ajánló

Tartalom feltöltése a portálra:

Vadászapró feladása

Vadászbolt feltöltése

Vadászatszervező feltöltése

Vadásztársaság feltöltése

Vadászoknak ajánljuk feltöltése

Vadászkutya tenyésztő feltöltése

Vadászat feltöltése

Terepjáró kereskedés feltöltése

Vadász hír beküldése

Vadász fotó feltöltése

Vadász történet feltöltése

Vadász trófea feltöltése

Vadétel recept feltöltése

Honlapod feltöltése

ÜZLETI HIRDETŐKNEK

PORTÁLRÓL

A portál 2007-es indulása óta, mára már Magyarország legátfogóbb és legfrissebb tartalommal megjelenő vadász portálja, a MagyarVadasz.hu.
A piaci és felhasználói igények alapján folyamatosan fejlesztett portálunkon a hét minden napján 0-24 órás ügyfélszolgálatot biztosítunk a látogatók, a felhasználók és az üzleti hirdetők részére.
Regisztrált felhasználók száma folyamatosan nő, jelenleg 19396 fő.


Reklámoznál a vadászoknak?

Ingyenes és fizetős reklámlehetőségeket ajánlunk üzleti hirdetőknek, amelyeket kizárólag csak a magyarvadasz.hu kínál neked!
Nézd meg a reklám lehetőségeket, vagy lépj velünk kapcsolatba!


Reklám lehetőségek:

Banner reklám kihelyezés

Vadász apróhirdetés kiemelése

Üzleti célú hirdetés aktíválás

Reklám cikk megjelentetése

Vadász apróhirdetés kiküldése

Szponzorált link kihelyezés

Vadász webáruház bérlés

Vadászat katalógusba megjelenés

ÜZLETI HIRDETŐKNEK AJÁNLATKÉRÉS

© 2007-2018 MagyarVadasz.hu | Felhasználási feltételek | Impresszum | Jogi nyilatkozat