AJÁNLAT
vadászfelszerelés huntland
faragott trófeaalátétek
belfoldivadaszat.hu
Láttad már?
Tartalom
Bejelentkezés
Magyar Vadász

vadászokVADÁSZOK:
- regisztrált felhasználó:
 19770
- utolsóként regisztrált:
 klimstein lászló

ajánlóAjánld a portált

meghívóHívj meg másokat

hirdetésfeladás

VADÁSZ WEBÁRUHÁZAK:

Trófeaalátét webáruház

Webáruház nyitása

Kiemelt üzleti hirdetők
vadász, vadászat, trófeaalátét vadász, vadászat, vadászbolt vadász, vadászat, vadászbútor vadász, vadászat, webáruház vadász, vadászat, Vadászbolt
AJÁNLOTT PORTÁLOK
Vadásztörténetek+ TÖLTSD FEL A TÖRTÉNETED

Kovács Sándor: ÉDES APÁM NYOMDOKAIN


Az édesapám nyomdokait követve az ő vadászbarátai utódaival vettem fel a kapcsolatot. Még a nyolcvanas évek elején, egy Tolna megyei kis halászfaluba jártunk és ott alakult ki ez a mai napig tartó igen szép baráti kapcsolat. Az évek során sok helybéli ember megismert és tudják kinek a vendége szoktam lenni. A halász is szokta a barátomat kérdezni, hogy, mikor jön az a jó humorú vadász vendéged. Egy szép történetet szeretnék leírni, ami ezen a részen, még fiatal vadász koromba történt velem. Szeptember kilencedike volt sose felejtem el, hiszen az első vaddisznólesemen voltam. Az úgynevezett Ivánka keresztel szembe lettem leállítva a tízen két öles úton. Előttem vadregényes bozótos, hátam mögött kukoricatábla, én egy háromlábú széken üldögélve a kukorica szélébe. Olyan tizenegy óra lehetett éjszaka mikor arra lettem figyelmes mintha valami sötét folt lenne előttem. Aznap éjszaka bujkáló holdvilág volt és épp el volt a hold a felhők hátterébe bújva. Gondoltam káprázik a szemem ezért becsuktam és egy kicsit vártam, mikor újra kinyitottam a fekete folt már arrébb volt. Addig nem akartam lámpával világítani, de most megnéztem. Egy gyönyörű örökös tízes agancsú gímszarvasbika ált előttem úgy harmincméternyire, megnéztük egymást és komótosan elballagott. Üldögéltem csendesen. Néztem ezt a békés szép tájat már, amit a holdvilágba lehet látni. Nagyon szép része ez Tolna megyének, van itt hegy, alföld, Duna ,vizes részék ,erdők.,Üldögélésem közbe megfordult a szél,a kukorica felöl, elég erősen fujt mintha felerősödött volna. Éjfél elmúlt, már amikor egy horkantást hallottam volna a kukoricásból hirtelen fél térdre ereszkedtem és vártam, mert mintha felém jött volna valami. Elcsendesedett, de kis idő múlva halottam oldalra távolodni, Körül belől három méterre lehettem tőle mikor, egy" köcsög" orra lettem figyelmes, ami a kukoricásból kilógott. Ebben a pillanatba a vaddisznó a vadregényes részt vette célba én meg mivel a hóldvilágba tisztán láttam kapás lövést adtam le a sörétes puskámmal. A vaddisznó elfeküdt és kegyetlen vonaglásba kezdett rávilágítottam és néztem nem e feláll .A vad elcsendesedett és akkor odamentem megnéztem a gyöngygolyó az egyik szeme fölött behatolt a másik szeme fölött meg kijött a vadból Vendéghívóm mikor odajött gratulált és megadtuk a végső tiszteletet a vadnak Tolnára kellet a hűtőházba elvinni és akkor tudtam, meg hogy ,kilencvenhét kilóvolt kizsigerelve nagyon emlékezetes este volt és nagyon szép egy vadász ember életébe. Azóta már golyós puskát is vehettünk, mert abban az időbe csak sörétes puskát engedélyeztek Vadászat, mint ősi tevékenység nagyon szép az ember életébe, ha tiszteli és védi a természet kincseit. A Tolna megyei kis faluba a mai napig elmegyek és a Csókai levegő a barátság és az emlékek összekötnek már bennünket a régi vadászbarátokkal.

Oszd meg, ha érdekesnek találtad a Kovács Sándor írását:


MENÜPONTOK

Főmenű:

Címlap

Regisztráció

Bejelentkezés

Hirdetés/adatlap feltöltés

Reklám lehetőségek

Ügyfélszolgálat


Információs menüpontok:

Felhasználási feltételek

Impresszum

Jogi nyilatkozat

Magyar Vadász portál használata

Portál ajánlása másoknak

TARTALOM:

Vadászapró

Vadász hírek

Vadászboltok

Vadásztársaságok

Vadászatszervezők

Vadászoknak ajánljuk

Vadászkutyák

Terepjáró kereskedők

Vadász fotók

Vadász történetek

Vadász trófeák

Vadétel receptek

Vadász InfoTár

Vadászat

Honlap ajánló

Tartalom feltöltése a portálra:

Vadászapró feladása

Vadászbolt feltöltése

Vadászatszervező feltöltése

Vadásztársaság feltöltése

Vadászoknak ajánljuk feltöltése

Vadászkutya tenyésztő feltöltése

Vadászat feltöltése

Terepjáró kereskedés feltöltése

Vadász hír beküldése

Vadász fotó feltöltése

Vadász történet feltöltése

Vadász trófea feltöltése

Vadétel recept feltöltése

Honlapod feltöltése

ÜZLETI HIRDETŐKNEK

PORTÁLRÓL

A portál 2007-es indulása óta, mára már Magyarország legátfogóbb és legfrissebb tartalommal megjelenő vadász portálja, a MagyarVadasz.hu.
A piaci és felhasználói igények alapján folyamatosan fejlesztett portálunkon a hét minden napján 0-24 órás ügyfélszolgálatot biztosítunk a látogatók, a felhasználók és az üzleti hirdetők részére.
Regisztrált felhasználók száma folyamatosan nő, jelenleg 19770 fő.


Reklámoznál a vadászoknak?

Ingyenes és fizetős reklámlehetőségeket ajánlunk üzleti hirdetőknek, amelyeket kizárólag csak a magyarvadasz.hu kínál neked!
Nézd meg a reklám lehetőségeket, vagy lépj velünk kapcsolatba!


Reklám lehetőségek:

Banner reklám kihelyezés

Vadász apróhirdetés kiemelése

Üzleti célú hirdetés aktíválás

Reklám cikk megjelentetése

Vadász apróhirdetés kiküldése

Szponzorált link kihelyezés

Vadász webáruház bérlés

Vadászat katalógusba megjelenés

ÜZLETI HIRDETŐKNEK AJÁNLATKÉRÉS

© 2007-2018 MagyarVadasz.hu | Felhasználási feltételek | Impresszum | Jogi nyilatkozat