VADÁSZOK:
- regisztrált felhasználó:
22323 fő
- utolsóként regisztrált:
Zoltán Bedő
Receptek vadhús alapanyag szerint: fácán recept
Hozzávalók: 1db megtisztított fácán, 30dkg megtisztított sültgesztenye, száraz vörösbor, tejföl, só, bors, zsiradék.
FáCáN elkészítése:
A fácánt kívül-belül besózzuk izlés szerint és beletöltjük a korábban már megsütött és megtisztított gesztenyét. Sütő edénybe helyezve kevés vizet és zsíradékot teszünk alá majd pároljuk 180 °C fokon egy másfél órát ez függ a fácán méretétől és a sütőtől is.
Párolást követően elkezdjük pirosra sütni ezalatt a száraz vörösborral és a tejföllel locsoljuk. Tálaláskor a beletöltött gesztenyét a sült mellé halmozva kínáljuk.
Jó étvágyat kíván a recept beküldője: Zoli szakács
Ezek a vadételek is érdekelhetnek:
Vadhúst vásárolnál?
Hirdetnél, reklámoznál itt?
Oszd meg ezt a fácán receptet! Köszönjük!
MENÜPONTOK Főmenű: Információs menüpontok: Magyar Vadász® Vadászportál használata Tartalom feltöltése a portálra |
TARTALOM: | Tartalom feltöltése a portálra: Vadászoknak ajánljuk feltöltése Vadászkutya tenyésztő feltöltése |
ÜZLETI HIRDETŐKNEK AJÁNLJUK Magyar Vadász® Vadászportál A Magyar Vadász Magyarország vadászportálja, amely 100 százalékban magyar kézben lévő független portál. Online már 2007 óta, folyamatos piaci jelenléttel. Hazai-és külföldi ismertségű, jó hírnevű, népszerű vadászportál, folyamatosan bővülő és széles tartalomkínálattal, amely teljesen ingyenesen elérhető, minőségi tartalom. 0-24 órás online ügyfélszolgálattal működő portál. Reklámoznál a vadászoknak? Ingyenes és fizetős reklámlehetőségeket kínálunk üzleti hirdetőknek. Magyar Vadász® reklámlehetőségek: Kiemelt üzleti célú apróhirdetések |